Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Февраль » 04

Говорячи про результати діяльності нинішньої російської влади, президент Путін неодноразово повторював – головне наше досягнення – це те, що Росію хотіли зробити слабкою, а вона стала сильною.

Слово "сила" стало лейтмотивом дій і слів російської влади, яке мало демонструвати велич країни та майстерність президента, який цю велич повернув.

Мені особисто довелось стикнутися з виявом цієї "сили", котра, напевно, мала переконати, що всім, навіть, запідозреним у незгоді з офіційною позицією Кремля просто немає місця в Росії.

У якості експерта, я, в складі делегації Національного форуму профспілок України, планував відвідати з'їзд Об'єднання профспілок Росії СОЦПРОФ в Санкт-Петербурзі.

Мої колеги успішно подолали прикордонний контроль аеропорту Пулкове-1. А мене поросили лишитись... Далі буде.

Просмотров: 759 | Добавил: cunte | Дата: 04.02.2008 | Комментарии (0)

3 лютого Львівській обласній організації Конгресу Українських Націоналістів виповнилося 15 років.

З нагоди ювілею ЛОО Конгресу провів урочисту академію під назвою «Бандера шлях до волі нам покаже».

В заході взяли участь керівництво Конгресу Українських Націоналістів, представники місцевої влади, громадські діячі Львова, а також голови обласних організацій патріотичних партій.

Тернопільська націоналістична громада приєднується до всіх привітань та зичать своїм колегам витримки, наснаги та постійної звитяжної самопожертви до перемоги. СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

Просмотров: 716 | Добавил: cunte | Дата: 04.02.2008 | Комментарии (0)


У вінницькому міському паркунещодавно по-злодійськи, вночі, невідомі злочинці зрізали і вивезли сім найстаріших дубівУ вінницькому міському парку нещодавно по-злодійськи, вночі, невідомі злочинці зрізали і вивезли сім найстаріших дубів

Шановні вінничани!

У Центральному парку міста Вінниці були зрізані та безслідно вивезені 7 найстаріших дубів, кожний з яких сягав діаметром стовбура до 1,5 метра. Зі слів учасника визвольних змагань ОУН-УПА, корінного вінничанина, 85-річного Михайла Климчука дерева могли бути зрізані під час різдвяних свят. Зрізані дуби росли біля місця поховання тисяч вінничан, наших батьків і дідів, братів і сестер, яких у 1937 році кати НКВС розстрілювали та скидали в яму.

Історики стверджують, що у Центральному парку Вінниці знайшли свій останній притулок понад 10 тисяч наших земляків, яких розстріляли лише за те, що вони українці. Сім могутніх дубів були свідками трагедії та «живими» пам'ятниками на досі недосліджених могилах жертв масових репресій. Але для вандалів не існує поняття "народна пам'ять".

Обласна організація Конгресу Українських Націоналістів направила листи в обласні управління СБУ, прокуратури, МВС та голові Вінницької обладержадміністрації Олександру Домбровському з вимогою провести розслідування та виявити злочинців.

Звертаємося до вінницького міського голови пана Гройсмана: чому мовчить міська влада? Хто дав дозвіл на знищення віковічних дерев? Хто замовник і виконавець цього злочину? Скоєний злочин щодо викрадення віковічних дубів - це плювок в обличчя кожного вінничанина, це глуміння над пам’яттю тисяч безвинно замордованих наших земляків. Це цинічна зневага кожного вінн ... Читать дальше »

Просмотров: 775 | Добавил: cunte | Дата: 04.02.2008 | Комментарии (0)

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz