Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Май » 17 » Степан Брацюнь: В путінській Росії ніхто без відома «царя» заяви не робить
Степан Брацюнь: В путінській Росії ніхто без відома «царя» заяви не робить
19:52

Офіфційний сайт Конгресу Українських Націоналістів
14.05.08

Конгрес Українських Націоналістів різко засуджує антидержавницькі заяви мера Лужкова та звертається до силових структур з проханням розпочати кримінальну справу проти Юрія Лужкова. «Правоохоронні органи повинні рішуче реагувати на подібні заяви російських чиновників в Криму та давати їм належну оцінку», - зазначив голова Секретаріату КУН Степан Брацюнь.


На його думку подібні заяви Лужкова та спікера Держдуми Гризлова є прямим відображенням настроїв офіційної Москви. «Ми добре знаємо, що в  путінській Росії ніхто без відома «царя» різких заяв не робить, всі дії чітко узгоджуються з найвищим керівництвом, а від так, якщо пан Гризлов та його заступниця Любов Слізка дозволяють собі заяви щодо початку розгляду процедури повернення Криму, то це слід сприймати як не озвучені наміри російської влади»,- сказав Брацюнь. 

Степан Брацюнь також наголосив, що після набуття Україною безядерного статусу, Російська Федерація, як одна з країн гарантів безпеки та територіальної  цілісності, неодноразово вдавалася до захоплення Кримських маяків, споруд гідрографії та зазіхала на територіальну цілісність України у 2003 році будуючи дамбу до острова-коси Тузли.  

«Конгрес Українських Націоналістів наголошує на якнайшвидшому виводу військового флоту вороже налаштованої Росії та закликає  прийняти безкомпромісне рішення щодо ПДЧ і приєднання України до НАТО»,- зазначив голова Секретаріату КУН Степан Брацюнь. 

Просмотров: 718 | Добавил: cunte | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz