Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Июнь » 3 » Олексій Івченко: Прем’єр міністр має чесно сказати - я буду балотуватися на президента
Олексій Івченко: Прем’єр міністр має чесно сказати - я буду балотуватися на президента
16:31
Голова Конгресу Українських Націоналістів Олексій Івченко вважає, що  головною  проблемою демократичної коаліції є амбіції  політичних лідерів та підготовка до майбутньої президентської кампанії. «На сьогоднішній  день політики так перейнялися майбутньою президентською кампанією, що забули не лише про мандат довіри від населення, а й про головне завдання - покращувати економіку держави»,- зазначив Олексій Івченко.

На думку політика, ті соціалістично-популістські  методи котрими користується уряд Юлії Тимошенко – «забрати і роздати»,  рано чи пізно відобразиться на кишенях пересічних громадян і це буде реальний результат роботи уряду Тимошенко. «Говорити про складну економічну ситуацію, котру залишив Юлії  Тимошенко Віктор Янукович можна місяць-два, але не півроку. Ті проблеми в економіці, що ми бачимо -  це результат нинішньої діяльності уряду і така складна економічна ситуація є результатом неправильного підходу до вирішення економічних проблем»,- сказав голова КУН Олексій Івченко.

 
За словами Івченка, сьогодні уряд має більше ніж достатньо повноважень щоб формувати ефективну економічну політику у державі, однак головним завданням уряду є не покращення життя громадян, а намагання прийти на президентські вибори з найвищим рейтингом. «Прем’єр міністр має чесно сказати -  я буду балотуватися на  президента,  і тому я дію популістично, а не звинувачувати всіх навколо», - наголосив політик.

 
Олексій Івченко також зазначив, що сьогоднішня ситуація в банківській сфері близька до дефолту і розвалу фінансової системи в цілому.  «Якщо сьогодні для штучного  приборкання інфляції уряд разом з Нацбанком приймають рішення про пониження курсу долара, посилення гривні чи зупинення кредитування банками виробництва, то наслідком цього може бути розвал економіки»,- наголосив голова КУН Олексій Івченко.


Просмотров: 762 | Добавил: cunte | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz