Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Сентябрь » 22 » Вибори – це лакмусовий папірець для ЗМІ
Вибори – це лакмусовий папірець для ЗМІ
22:05
Степан Брацюнь: Вибори – це лакмусовий папірець для ЗМІ ( Базар ЗМІ відкрито) Надрукувати
22.09.08

Голова секретаріату Конгресу Українських Націоналістів Степан Брацюнь називає статтю в Інтернет виданні vovremya.info «Базар открыт» відпрацюванням коштів проросійських політтехнологів. «Це вже стало «гарною традицією» для маловідомих Інтернет видань на передодні виборів за рахунок розміщення неправдивих матеріалів заробляти гроші. Тому слід сказати, що базар «открыт» не лише для партій, а й для подібних vovremya.info ЗМІ», - сказав Брацюнь.   За словами політика, на сьогодні в Україні створено безліч проросійських засобів масової інформації головним завданням для яких є дискредитація національно-демократичних сил України. «Рівень інформаційного продукту цих видань дорівнює нулю, натомість брехня на найвищому щаблі. Зокрема, в статті «Базар открыт»  йдеться про те, що Олексій Івченко купив Конгрес тодішній голова «Нафтогазу» - це відверта брехня, бо Івченко очолив партію ще за  два роки до того, як Президент України Віктор Ющенко призначив його головою НАК «Нафтогаз України». Однак автор не надто переймався правдивістю своєї статті і вирішив обмежитися дешевим навішуванням ярликів, що засвідчує його професійний рівень», - зазначив Степан Брацюнь.    

На жаль, багато сучасних українських політиків часто ведуться на таку дезінформацію і нею апелюють заради власних інтересів і амбіцій. «На відміну від багатьох теперішніх політиків, перша голова Конгресу Слава Стецько ніколи не продавалась і не піддавалась на якісь маніпуляції заради власних чи партійних вигод. Такої ж позиції дотримується і партія на чолі з Олексієм Івченком, і відмова від участі в дострокових виборах у 2007 році на умовах саморозпуску партії, гарний тому приклад», - акцентував Степан Брацюнь.   За його словами, ще за життя Слави Стецько до партії вступило чимало молодих, амбітних, самодостатніх патріотів-українців і Слава Стецько особисто приймала в члени Конгресу Олексія Івченка ще у 2000 році, а невдовзі рекомендувала його до Головного Проводу партії  «І на сьогодні, Конгрес не тільки не відійшов від програмових засад та ідеї українського націоналізму, а став ще більш структурованою і більш впливовою політичною силою в Україні», - сказав Брацюнь.   На думку голови секретаріату, в статті автор  дуже делікатно обходить питання створення партій „Союз”, „Російський блок” „Севастополь-Крим-Росія” та інших проросійських партій, що паразитують в Україні. «Давайте будемо об’єктивними, і говорити не лише про патріотичні,  котрим в же по 15 років, а й про короткотривалі політичні проекти. Конгрес Українських Націоналістів партія, що підняла суспільство на злам більшовицької системи та боролася за незалежність України, на відміну від інших сил, головним завдання  для яких був швидкий прихід до влади та збагачення», - наголосив Брацюнь.   «Конгрес Українських Націоналістів закликає засоби масової інформації  відмовитися від «передвиборчого заробітку», аби після  виборів не було соромно перед читачем за бруд та брехню, оскільки вибори це лакмусовий папірець, який засвідчує об’єктивність та  професійний рівень ЗМІ»,- сказав Степан Брацюнь.  

Просмотров: 714 | Добавил: cunte | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz