Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Октябрь » 5 » До дня Покрови патріотичні пісні.
До дня Покрови патріотичні пісні.
10:48
14 жовтня 2008 р.Б. по всій Україні проходитиме традиційне свято Покрови. Саме в цей день мистецьке об’єднання «ОsтаNNя Барикада» проводитиме в місті Київі однойменне свято традиційної української культури – фестиваль патріотичної пісні.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці – традиційне українське свято, яке прийшло до нас крізь століття із брязкотом козацьких шабель і відлуням пісень – й донині зберігає свій неповторний волелюбний колорит.

Саме українська патріотична пісня покликана нагадати нам про незламну волю та написаний кров’ю заповіт Героїв, які здобували Українську Державність. Сьогодення кличе нас підняти святий прапор боротьби, який прийшов до нас крізь покоління, і покласти свої сили на піднесення національної свідомості, стрижнем якої є культура та духовність.

14 жовтня 2008 р.Б. ми відзначатимемо 66 річницю створення Української Повстанської Армії – Армії, яка героїчно і жертовно боролась за Українську Самостійну Соборну Державу. Тому фестиваль української патріотичної пісні, крім того, ще й спроба донесення тієї незламної волі, яку заповіли нам найкращі сини й доньки української нації – борці проти чужоземного поневолення.

Ціль фестивалю «Покрова» – популяризація української національної єдності, патріотизму, української мови та вшанування світлої пам’яті патріотів України, які полягли в боротьбі за свої ідеали.

Мистецьке об’єднання «ОsтаNNя Барикада» систематично та планомірно проводить заходи з метою популяризації сучасної української культури, і даний фестиваль не є виключенням, участь у ньому візьмуть колективи з усіх кутків України.

В рамках програми фестивалю плануються виступи народних колективів з Волині, Галичини, Прикарпаття та українських бардів. Кульмінацією стане виконання патріотичних та повстанських пісень такими гуртами, як Плач Єремії, Рутенія та От Вінта.

Просмотров: 1465 | Добавил: cunte | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz