Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2008 » Декабрь » 10 » Конгрес Українських Націоналістів викрив... закляття Верховної Ради
Конгрес Українських Націоналістів викрив... закляття Верховної Ради
18:58
09.12.08

Чому не таланить українському народові і державі на Верховну Раду? Що нові вибори до ВР, то гірший склад народних обранців. Ніби самих достойних з достойних обирає народ. І клянуться обрані в любові до свого народу, до виборів і після виборів. І день і ніч вони тільки й думають, як покращити життя свого народу і вивести Україну в світові лідери по …  А щось не виходить! Щось постійно, заважає танцювати політичні танці нашим нардепам!

В чому ж причина такої карми для України?

Може хтось порчу чи закляття навів На ВР? Сумнівно. Бо є у ВР каплиця УПЦ МП, де можуть очищати свої душі народні депутати! Можливо не має цілющої сили Московська Церква в Україні і для певності експерименту потрібно відкрити в приміщенні ВР каплиці: Синагоги, Мечеті, Посольства Божого… І щоб нікого з депутатів не дискримінувати, освятити в ВР каплиці всіх релігійних громад, які зареєстровані в Україні. Тут виникає питання, що для атеїстів – Комуністів відкрити? Можливо міні мавзолей  їхнього ідола Леніна з восковим двійником в гробу?

Може тоді кожен нардеп знайде свого бога у приміщенні парламенту і з страхом перед  чимось святим буде служити Українській державі? Однак в цьому теж великий сумнів.

По ,,понтах” слуг народу, їхніх щоденно змінних гардеробах, прикрасах, годинниках, мобілках, автомобілях, дачах, бізнесах, відпочинках переконуєшся, що єдиний «божок» для більшості з них, це – долар. І чим вагоміший і довший цей «божок», тим жертовніше служать йому душею і тілом наші ,, дорогі ’’ обранці, а народ – був, є і буде для них електоратом – бидлом, про який згадують тільки на часі виборів.

Так в чому ж причина такого закляття на ВР?

А причина є! І височить вона, хизується невмируща на самому видному і найвищому місці ВР. Це архибільшовицька ленінська п’ятикутна зірка, сатанинський символ, який ганьбить і принижує український прапор під собою і вінчає приміщення ВР! І цей символ  семидесятирічного тоталітарного режиму над ВР означає – щоб ви тут не вигадували, які б закони не приймали, московське буде зверху, тому що авангард кремля чітко виконує завдання своїх ,, хазяэв “.

Так що шановні українці, доки будемо терпіти це закляття, будемо мати те що маємо.

Юрій Шепетюк

Просмотров: 771 | Добавил: cunte | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 BOМВА  
0
ЗНІМІТЬ.

1 BOGUMILA  
0
Навіщо підіймати ці популістські теми? Ця "карма" сидить у серці кожного керівника, підкерівника, під-підкерівника кожної партії. Це їх поглинули варварські звичаї, шарлатанство. А як гарно пишаються, і ті, що у вишиванках також: і на майданах, і у пресі, і на ТБ, всюди їх видно, всюди встигають. Дивуєшся, і коли ж то вони те ДОБРО для народу встигають робити, про яке так хваляться?
А пересічні дають собі раду, бо ВОНИ справжні українці, християни. Не кичаться, а працюють, здобувають хліб насущний. Знають, що грішні, несуть у храми свої лепти і каються... А дасть Бог дитинку, ви-ховують до пори, до часу. І мирно спить ВОНА під мамину колискову, а не під ритм каблучків, що біжать здобувати владний Олімп (бодай маленький) з великим переконанням своєї значущості. "Если не Я, то кто же!!",- чи не нагадує це ті ж рядки на новий мотив?
І не зірки і далекі вже символи ганьблять і принижують українців, а ханжі, що вказують людям хибний путь. Он, мовляв, хто винен, підіть проти них, здолайте, а ми любенько будемо керувати вами. Вони .відійдуть у небуття, як відійшли їхні часи... А в серці кожного українця леліються наші симврли-обереги і гріють душу своїми прадавніми, Вишніми променями.
Прочитайте, будьте ласкаві, на зборах партії, якщо хочете , щоб ми були з вами, може щось і зрозумієте. Десь там, у підсвідомості, затеплиться любов не до абстракцій і власних амбіцій, а до "малих рабів отих окрадених". Зрозумієте, що усі ми - браття, усі УКРАЇНЦІ. І ті, хто трохи оступився, і ті , хто несе отой важкий хрест на своїх плечах за себе і трохи за ваші діяння. Тому не тицяйте один на одного пальцями, а полюбіть НАРОД. Увесь! І правий, і лівий; і зі сходу, і з півдня , і з півночі; і правих, і не правих. Будьте сильні!
ШУКАЙТЕ ДОСТОЙНИХ! Не вискочок, що розштовхують усіх, щоб добігти до коритця, а там, дивись, і хвостик виросте, і рильце, і копитця. Дипломатів - геніальних, економістів - геніальних, правників - геніальних,..., управлінців - безсрібників. І, повірте, вони Є серед нас!!!
А впізнати їх легко. Вони просто добое працюють, відмінно навчаються, ВИРІШУЮТЬ щоденні задачі, бо ЦЕ - їхня нагорода. Вони з повагою ставляться до кожного, бо розуміють душею, що для кожного є місце під сонцем.
І державу ці "МАЛІ" українці утворять як один великий медоносний вулик, в якому усім знайдеться своє корисне місце.
ЯК ДВІЧІ ДВА, ПАНОВЕ! БУДЬМО!

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz