Мой сайт
Меню сайта
Главная » 2010 » Февраль » 23
 Звернення національно-демократичних

сил Кременеччини до виборців

Шановні краяни, дорогі виборці!

Сучасність, політичні реалії напередодні виборів Президента України ставлять перед нами, нашою національною совістю нові виклики й завдання. Вкотре від чесної зваженої громадянської позиції залежить доля держави, духовність, свобода, добробут народу, його майбутнє, майбутнє наших дітей.
Будьмо пильними: проімперське шовіністичне лихо не дрімає. Пам'ятаючи про жертви минулих поколінь, ми, українці, свідомі зовнішньополітичної загрози з боку Росії. Проте глобальна економічна криза ,непрофесійна та популістська діяльність Уряду (один із болючих прикладів для кременчан - закриття цукрового заводу, як намагання знищити всю цукрову галузь - і не тільки її), вислужування переважної більшості парламентарів перед олігархічно-клановими групами, безсоромне розбазарювання державних коштів урядовцями за сприяння нардепів призвело до суттєвого погіршення матеріального та соціального становища мільйонів українських родин, посіяло тотальну зневіру, розчарування.
Вбачаючи в чинному Президентові України безкомпромісного захисника національних інтересів, Незалежності, уміння протистояти й не дати перетворити країну в новітню колонію, пропагандистський Кремль, антиукраїнські, комуністичні й прокомуністичні організації, а також солідарні з ними бютівці і регіонали розгорнули масову наклепницьк ... Читать дальше »

Просмотров: 1017 | Добавил: Abstracter | Дата: 23.02.2010 | Комментарии (0)

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz