Мой сайт
Меню сайта
Главная » Архив материалов
12.11.07

Завдання на перспективуМинулої суботи під головуванням Голови Конгресу Українських Націоналістів Олексія Івченка відбулося засідання Головного Проводу КУН.

Відповідно до порядку денного, було підбито підсумки щодо організації і проведення ХІ Збору Конгресу. Голова КУН О. Івченко у своєму виступі, проаналізувавши перебіг Збору, наголосив на необхідності консолідації націоналістичних сил і вагомій ролі в цьому процесі Конгресу Українських Націоналістів, що ставить перед партією підвищені вимоги. Також О. Івченко поділився міркуваннями щодо тактики і стратегії Конгресу на перспективу та напрямках діяльності Конгресу на поточний період.

Просмотров: 772 | Добавил: cunte | Дата: 13.11.2007 | Комментарии (0)

Надрукувати
Новини
29.10.07

КУН через суд домагатиметься демонтажу пам’ятника Катерині IIПредставники одеських обласних організацій Конгресу Українських Націоналістів, партії «Реформи і порядок», Української народної партії та низки інших політичних сил та громадських організацій заявили, що «не допустять існування в самому серці Одеси пам’ятника кату українського народу». Вони мають намір вимагати демонтажу пам’ятника у судових органах влади.

Голова Одеської обласної організації КУН Володимир Геник повідомив, що затриманих вчора правоохоронними органами активістів різних політичних партій вже звільнили після трьох годин утримання у райвідділі міліції. На затриманих склали протоколи і пообіцяли незабаром викликати до суду.

Просмотров: 766 | Добавил: cunte | Дата: 29.10.2007 | Комментарии (0)

Ми свідомі Українці повинні віддати належне славної пам’яті Слави Стецько за її самовіддану боротьбу за покарання злочинців тоталітарних режимів, які майже століття знущалися над Українським Народом. Нажаль, її справа не була доведена до Нюрбергу-2 над комуністично-більшовицьким режимом. 16 років Україною керують "перебудовані" комуно-більшовицькі чиновники, перефарбовані комсомольські ватажки та інша невизначена номенклатура. Так звані політики з політичного колгоспу "Наша Україна" навіть слово націоналіст не промовляють в голос, а депутатів від Конгресу Українських Націоналістів не хочуть бачити в обласній раді. Цьому нахабству треба покласти край в офіційному загальнодержавному засудженню тоталітарно-більшовицькій навалі. В день відзначення 90 роковин "більшовицького заколоту" 7листопада 2007 року не будь байдужим скажі НІ продовженню комуно-більшовицькому пануванню. Вийди на підтримку засудження злочинів проти Української Нації.
Націоналіст
Просмотров: 930 | Добавил: cunte | Дата: 26.10.2007 | Комментарии (0)


- Цьогорічні вшавнування УПА відбувалися не тільки в Західній України, а й в Сумах,Черкасах та інших містах України. Тож можна сміливо говорити, шо наша робота не даремна і її наслідки поширюються далеко за Збруч. Ми ліквідуємо стереотипи про УПА.
WWW.20MINUT.UA
Просмотров: 940 | Добавил: cunte | Дата: 16.10.2007 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
«Твереза Україна» БЖД - Безпека життя діяльність ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ. ІСТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ книга, що має бути в твоїй бібліотеці УНІЖ - більше ніж фестиваль Свій до свого по своє Український Формат Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz